Haber Detayı
24 Kasım 2016 - Perşembe 08:40 Bu haber 4687 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesi’nden Yapılandırmada 25 Kasım Uyarısı
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi’ne borcu olan vatandaşlar, 25 Kasım 2016 tarihine kadar ilgili birimlere müracaatta bulunarak belediyeye yönelik borçlarını yapılandırıp, peşin ya da taksitle ödeme fırsatı bulacak.
Ekonomi Haberi
Beyşehir Belediyesi’nden Yapılandırmada 25 Kasım Uyarısı

BEYŞEHİR - Gecikme zammı ve faizi silinecek, bunun yerine enflasyon güncellemesi yapılacak, böylece borçlar düşecek.

Yasa ve Borç yapılandırması ile ilgili bilgi veren Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun, “Hükümetimizin yapmış olduğu çalışma ile 6736 sayılı kanun kapsamında getirilen yeniden yapılandırma imkanından tüm vatandaşlarımızın yararlanmasını bekliyoruz. Bu kapsamda Belediyemizin Tahsilat şefliğine gelerek daha önce kesilmiş İdari Para Cezaları, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, Büfe, Tabela, İlan ve Reklam Vergisinden doğan gecikme zamlarının yeniden yapılandırılarak peşin ya da taksitlendirme yapılarak ödenmesi vatandaşlarımızın menfaatine olacaktır. Vatandaşlarımız, esnafımız bu fırsatı kaçırmasın.”dedi.

Özaltun, Beyşehir Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan vatandaşların ister peşin, ister taksitli ödeme yapabileceklerini belirterek, “Taksitler, 2 ayda bir ödenecek. Böylece 6 ay taksiti seçen 12, 9 taksiti seçen 18, 12 taksiti seçen 24, 18 taksiti seçen 36 ayda borcunu ödeyebilecek. Son başvuru tarihi 25 Kasım 2016 yılı mesai bitimine kadar uzatıldığı için bu imkandan yararlanmada son haftaya girmiş bulunuyoruz” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, Belediyesi’ne, borcu, olan, vatandaşlar, 25, Kasım, 2016,
Yorumlar
Haber Yazılımı